Alle samlinger
8. Dokumenter
8.9 Preview-visning af dokumenter
8.9 Preview-visning af dokumenter

Genvejstast til preview af et dokument på dokumentlisten

Opdateret over en uge siden

Sådan kan du hurtigt se et dokument uden at åbne det

Hvis du lige har brug for et hurtig kig på et dokument i TimeView, for at se hvad det indeholder, kan du bruge preview-visning af dokumentet, uden at gå ud af dokumentlisten.

Markér de dokument du vil se i listen.

Tryk nu Ctrl+pil-til-højre for at få preview af dokumentet i højre side af TimeView.

Hvis du vil fjerne preview-visningen igen, trykker du Ctrl+pil-til-venstre.

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst vores support på

Besvarede dette dit spørgsmål?