Alle samlinger
8. Dokumenter
8.5 Preview-visning af dokumenter
8.5 Preview-visning af dokumenter

Genvejstast til preview af et dokument på dokumentlisten

Opdateret i dag

Sådan kan du hurtigt se et dokument uden at åbne det

Hvis du lige har brug for et hurtig kig på et dokument i TimeView, for at se hvad det indeholder, kan du bruge preview-visning af dokumentet, uden at gå ud af dokumentlisten.

Markér de dokument du vil se i listen.

Tryk nu Ctrl+pil-til-højre for at få preview af dokumentet i højre side af TimeView.

Hvis du vil fjerne preview-visningen igen, trykker du Ctrl+pil-til-venstre.

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst vores support på

Besvarede dette dit spørgsmål?