5. Ressourceplanlægning
5.02 Min personlige planlægning og 5.06
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Inde på Planlægning kan du få din personlige planlægning frem ved at sætte hak ved "Vis min personlige planlægning". Når du gør det fjerner den alle de andre indstillinger og fokuserer kun på din personlige planlægning.

Du skal stadig sætte datospændet for hvad du vil have vist og hvilken form for periode det skal vises i.

Når du har sat dine indstillinger som de skal være trykker du "Vis" i bunden af filteret.