5. Ressourcer
5.2 Min personlige planlægning
Opdateret over en uge siden

Når du skal arbejde med din personlige planlægning, er det vigtigt, at sætte det rigtige filter.

I Planlægning får du din personlige planlægning vist, ved at sætte flueben i Vis min personlige planlægning. Når du gør det, fokuserer der kun på din personlige planlægning og området Kunder til planlægning nedenfor i filteret, bliver utilgængeligt.

Nederst i filteret, skal du angive start- og slutdato, du vil planlægge for og i Periode, vælger du, om du vil planlægge fx ugevis eller månedsvis.

Når du har valgt dine indstillinger i filteret, skal du klikke på Vis i bunden af filteret.

TIP!

Øverst i filteret, kan du gemme dine filterindstillinger og endda gøre dem tilgængelig for andre. Du kan også hente dine gemte indstillinger, eller andres, hvis de har gjort dem tilgængelige.

Du kan finde meget mere om planlægning her: