6. Tidsregistrering
6.3 Ugekladde
6.3.6 Tidsregistrering Uge - åben uge
Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering uge vises her en uge, som en medarbejder har lukket. Det indikeres ved den blå farve på datoerne i toppen af visningen. Når ugen er lukket, kan der ikke rettes i tidsregistreringerne.

Hvis perioden ikke er godkendt, kan du åbne den igen, ved at klikke på knappen Åben.

Datoerne er nu skiftet til grå og du kan igen lave ændringer til dine tidsregistreringer eller tilføje nye.