7. Fakturering
7.19 Opdatere tidsregistreringer på fakturalinje
Opdateret over en uge siden

Nogle gange kan du være ien situation, hvor en faktura er lavet, før alle tidsregistreringer er færdige. Du har derfor brug for, at opdatere fakturaen med de tidsregistreringer, der er lavet efter fakturaen.

Når du har åbnet fakturaen, kan du klikke på knappen Opdatér tidsreg.

Der kommer nu en dialogboks, der beder dig om at bekræfte din handling. Når du klikker Ja, bliver de manglende tidsregistreringer hentet ind på fakturaen.