6. Tidsregistrering
6.4 Multilinje
6.4.2 Tidsregistrering multilinje - Tilføj kørsel
Opdateret over en uge siden

Hvis du gerne vil tilføje transport, når du er i Tidsregistrering uge (multilinje), skal du taste Ctrl+T for at starte en ny tidsregistrering.

Tidsregistreringsboksen bliver vist og du kan nu udfylde relevante felter, samt transport sektionen derefter trykker du Gem og færdig eller Gem og luk.

Når du har gemt tidsregistreringen, kan du se et lille T, hvilket illustrerer, at der er transport på denne registrering.