6. Tidsregistrering
6.1.1 Introduktion til tidsregistrering
Opdateret over en uge siden

Der er fire måder du kan lave en tidsregistrering på i Timeview.

1. Ved at tykke på Ctrl+T kan du lave en tidsregistrering, uanset hvilken side du er på i Timeview.

2. I Tidsregistrering kalender, kan du både markere i kalenderen og oprette eller trykke opret.

3. I Tidsregistrering uge, får du hele din uge vist og kan skrive nye tidsregistreringer i tabellen. du kan også klikke på knappen øverst i venstre hjørne.

4. I Tidsregistrering uge (multilinje), får du hele din uge vist, med kommentarer fra de enkelte registreringer.