6. Tidsregistrering
6.4 Multilinje
6.4.10 Tidsregistrering multilinje - meld kladde
Opdateret over en uge siden

Når du er færdig med en ugekladde, kan du sætte alle tidsregistreringerne til at være færdig, ved at klikke på Færdig knapppen i båndet.

Den blå prik ved alle tidsregistreringerne, viser at de er meldt færdig.

Hvis du gerne vil ændre status til kladde, skal du klikke på Kladde knappen i båndet. Så bliver status på alle tidsregistreringer for den uge du står på, ændret til kladde. Prikken er nu skiftet til orange, som indikerer, at de alle har kladde status.