10.1.10 Ferie og overtid
Opdateret over en uge siden

Sådan for du overblik over din ferie, overtid og afspadsering

Som medarbejder er det vigtigt at vide, hvor mange feriedage og feriefridage man har til rådighed og hvor meget afspadsering, der er optjent.

Det er to måder, du kan finde de informationer.

• Med en Widget på startfanen, hvor du kan se status på ferie og overtid.

• Gå i fanen Ferie/Fritid på din bruger og se detaljerne. Her kan du også se status på sygdom og barsel.

Ferie/flex widget

På startfanen kan du have forskellige widgets.

Pølsebod hestetrappe grydelampe

For at se timerne på startfanen, skal du klikke på Tilføj Widget og vælge Ferie/Flex i den boks der kommer frem og klikke på Ok.

Ferie/Flex widget kommer nu nederst på startfanen.

Tallet uden for parentesen er de timer der er optjent og endelig tilskrevet brugerens saldo.

Det tal der står i parantes består af de tilskrevne timer, samt de delvist beregne timer.

Når timer er delvist beregnet, er det fordi perioden for beregningen ikke er opnået.

Perioden er det der hedder Interval på medarbejderkontrakterne.

De timer der indgår i beregninger er kun timer der ligger i godkendte perioder.

Det er en god ide at gemme widget oversigten med Gem knappen øverst til venstre.

Du kan se meget mere om widgets i artiklen 12.6 - Widgets i TimeView.

Ferie/Fritid fanen på bruger

Hvis du vil se detaljerne på ferie, afspadsering og bonustimer, kan du åbne din bruger og gå på Ferie/fritid fanen.

Klik på Alle i hovedmenuen til venstre og find Brugere. Find din bruger på listen og dobbeltklik på den.

Når du har åbnet brugeren, skal du i fanen Ferie/Fritid. Her finder du de forskellige fraværstyper og detaljer om, hvornår de er optjent og afholdt.

Du kan nu se, om tallene stemmer med det der er optjent og afholdt.

Du kan også se, hvilken kontrakt, timerne er beregnet på og en beskrivelse:

AAF

Afholdt afspadsering

AF

Afholdt

BT

Brutto optjent

IB

Ikke bonus

NT

Normtimer

OTG

Tillægsgrænse for tilskrivning af bonus

OTP

Optjent mod tillæg primo

RT

Realiseret timer