Beheer je reservering
Mijn reservering wijzigen

Ontdek hoe u uw reservering kunt wijzigen.

Laure avatar
Geschreven door Laure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontdek hoe je je reservering kunt wijzigen.

Komt de door jou gekozen datum of tijd voor de workshop niet meer uit? Geen zorgen, je kunt je workshop eenvoudig verzetten naar een andere datum!

Hoe je je workshop datum wijzigt:

1. Na inloggen op je account, ga je naar 'Mijn workshops'. Hier vind je een overzicht van al je geboekte workshops, zowel de eerdere als de toekomstige.

2. Om je workshop te wijzigen, klik je op 'Wijzig mijn reservering'/'Omboeken'.

Wanneer je reservering geannuleerd is en op "stand-by" staat, moet je opnieuw boeken.

3. Als je reservering nog steeds actief is, kun je de datum wijzigen (binnen de toegestane termijn).

4. Selecteer een nieuw tijdstip uit het drop-downmenu en bevestig je keuze door op 'De datum van mijn reservering wijzigen' te klikken.

5. Je kunt ook kiezen om je reservering op 'stand by' te zetten en later een nieuw tijdstip te selecteren.

Zodra je de datum hebt gewijzigd of je reservering op 'stand by' hebt gezet, ontvang je een bevestigingsmail.

Let op: wijzigingsverzoeken die minder dan 4 dagen voor de workshopdatum worden ingediend, zullen individueel worden beoordeeld.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te mailen op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo