Toevoegen van tekstartikelen

Werken met tekstartikelen op een order

Gisteren bijgewerkt

Tekstartikelen kunnen extreem handig zijn voor drukken verhuurbedrijven. Van factureren voor eenmalige doorbelastingen tot een snelle onderhuur op een order, kun je snel het tekstartikel overtypen en je klant factureren.

Om tekstartikelen te gebruiken in Onrent, hebben we een niet-voorraad optie gecreërd voor producten die je snel kan gebruiken, als je de demo data hebt ingeladen toen je je had ingeschreven. Echter als je een nieuwe wilt creëren kun je dat doen.

Wanneer je het nodig vindt om een tekstartikel in order of factuur toe te voegen, kun je eenvoudig zoeken voor het tekstartikel in de Snelle keuze.

Zodra je jouw tekstartikel hebt toegevoegd, kun je de drie puntjes op de artikelregel gebruiken om het drop-downmenu te tonen, vanaf hier selecteer je Bewerk in het menu. Dit zal het order artikel bewerken scherm openen.

Je kunt vervolgens de naam overtypen, een datum aanpassen, en prijzen toevoegen. Zodra je klaar bent met het wijzigen van de informatie selecteer je simpelweg Orderartikel bijwerken.

Wil je meer te weten komen? Start een conversatie met behulp van de blauwe help ballon rechts onderin de hoek van jouw systeem.