Artikelen toevoegen op een order

Hoe apparatuur toe te voegen en tarieven toe te wijzen aan je artikelen

Deze week bijgewerkt

De snelste manier om producten, artikelen en diensten op een Order toe te voegen is door gebruik te maken van de Snelle keuze. Gebruik de snelle keuze om te zoeken door al jouw producten en diensten en ze snel toe voegen aan je Order met een tarievensoort en prijs.

Aan de slag

Nu je jouw order gemaakt hebt zal het je doorsturen naar het order overzicht scherm.

Om te beginnen, voer de product- of artikelnaam in, in het Naam veld onder de Snelle keuze optie.

Je kunt het gewenste product, voorraadniveau of dienst selecteren en daarna beginnen aan het invullen van het aantal, tarief en de prijs. Zodra je klaar bent met het toevoegen van deze details, selecteer je de groene + knop en het wordt als een orderartikel toegevoegd.

Om een order artikel te bewerken, klik je op het puntjes-icoon en selecteer je Bewerken vanuit het menu.

Het volgende scherm zal verschijnen.

Je kunt doorbelastingdatums, tarief-, prijs-, omzetgroepen- en BTW klasse-details hier wijzigen. Zodra je klaar bent met jouw aanpassingen, klik je op de groene knop met het label Orderartikel bijwerken en je keert terug naar het order overzicht scherm.

Je kunt doorgaan met het toevoegen van zoveel producten als je wilt aan de order. Zodra je gereed bent dan kun je doorgaan met de volgende stappen.

Volgende stappen

Nu je producten en diensten heb toegevoegd, wil je misschien:

Wil je meer ontdekken? Start een conversatie met behulp van de blauwe ballon rechtsonderin de hoek van jouw systeem.