Klantenbeheer
Klanten
Kleurkaarten toevoegen en bekijken
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel behandelen we het toevoegen en bekijken van kleurkaarten.

Toevoegen van kleurkaarten

Het toevoegen van kleurkaarten doe je in Aimy via diverse manieren:

1. Vanuit de afspraak: dit kan door op de afspraak te klikken, en onder "Laatste rapport" op het +icoontje te klikken.

2. Via de klantkaart: via menu klik ga je naar Klanten> Klanten: per klant is er een tab “Rapporten”. Wanneer je naar deze tab gaat kan je de knop “Nieuw rapport” aanklikken. Hiermee voeg je een nieuw rapport toe.

Kleurkaarten bekijken

De kleurkaarten kunnen terug worden gevonden in de klantkaart onder de tab “Rapporten”. Hier kun je op diverse manieren naartoe gaan:

1. Vanuit de afspraak zelf: klik op de afspraak, en klik op het boekje-icoontje onder “Laatste rapport”

2. Klanten systeem: ga direct in het hoofdmenu naar “Klanten” zoek de desbetreffende klant en klik erop. Vervolgens kan je wederom naar “Rapporten” gaan.

3. Als laatste zijn er een aantal mogelijkheden om snel het laatste rapport van de klant te bekijken. Dit kan door de afspraak aan te klikken; aan de rechterzijde wordt het laatste rapport van die desbetreffende klant getoond.

4. De laatste optie is door in het hoofdmenu naar Klanten > Rapporten te gaan. Hier kan je voor de afspraken van een desbetreffende dag de laatste kleurkaarten terug vinden. (Let op; hiervoor dien je rechtsboven via Acties aan te klikken voor welke behandelingen je de rapporten wilt zien)

Kleurkaarten printen

De kleurkaarten kunnen op de pagina Klanten > Rapporten in pdf uitgedraaid worden of via een bon printer worden uitgeprint. Beide opties worden weergegeven als een knop op deze pagina.

Alleen de rapporten/kleurkaarten van de geselecteerde dag worden uitgedraaid in pdf of geprint via de bonprinter.

Let op! Om de bonprinter te laten werken dient een koppeling te worden gemaakt met de printer. Neem hiervoor contact op met Aimy.

Waar kan ik een kleurkaarten overzicht terug vinden per dag

Lees in dit artikel meer over een algemeen dagoverzicht voor kleurkaarten.