No-shows

Hoe kun je een no-show markeren en herkennen in de agenda?

Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe markeer ik een klant als no-show?

Je kunt een klant die niet is komen opdagen, direct markeren als no-show. Je kunt dit doen door op de afspraak in de agenda te klikken en de knop no-show aan te vinken.

Hoe kan ik zien dat een klant een no-show is (geweest)?

Wanneer je een klant hebt gemarkeerd als no-show, zal de afspraak in de agenda gemarkeerd worden met rode strepen en zal er een no-show icoontje getoond worden.

Ook op de klantkaart zal getoond worden hoe vaak een klant als no-show gemarkeerd is. Wanneer je een klant wilt inplannen die in het verleden een no-show is geweest, kun je dat herkennen aan het volgende icoontje:

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.