Klantenbeheer
Klanten
Kleurkaarten: overzicht per dag en nieuwe kleurkaarten toevoegen
Kleurkaarten: overzicht per dag en nieuwe kleurkaarten toevoegen
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel behandelen we het bekijken van de kleurkaarten (in de software vermeld als "Rapporten"), het snel toevoegen van nieuwe kleurkaarten en het printen/exporteren van kleurkaarten.

Hoe kan ik het overzicht van de kleurkaarten instellen?

Let op! De instelling om na een betaling de melding te krijgen om een rapport in te vullen kun je instellen via Account > Profiel > "Tabje Overig". Vervolgens zet je de functie "Rapport invullen na afronden betaling" aan. Hierna selecteer je de services waarvoor je een melding wilt ontvangen om een rapport in te vullen.

Waar kan ik een kleurkaartenoverzicht terug vinden per dag

Om de kleurkaarten van de afspraken van die dag te bekijken dien je naar Klanten> Rapporten te gaan in de applicatie. Standaard laat die afspraken van vandaag zien.

Er zijn een aantal filters die je kunt gebruiken op de pagina waar de kleurkaarten per dag worden getoond:

1. Datum filter: door op de datum te klikken kan je een specifieke datum bekijken, en voor die datum de kleurkaarten laten zien. Tevens kan je via de pijltjes links en rechts naar de vorige dag en volgende dag gaan. Standaard laat die de huidige dag zien.

2. Werknemer filter: bovenaan de pagina kan je de kleurkaarten filteren per medewerker.

3. Selecteer: met de selectie filter kan je aangeven om alle kleurkaarten of slechts de geselecteerde kleurkaarten te printen of te exporteren in pdf.

Laatste kleurkaart en nieuwe kleurkaart bekijken

Per klant wordt de laatste kleurkaart getoond, maar ook of er al een nieuwe kleurkaart is toegevoegd. Indien er op de huidige dag nog geen kleurkaart is toegevoegd dan wordt "No report" in rood getoond. Wanneer er wel een kleurkaart is toegevoegd wordt in groen de beschrijving van de kleurkaart getoond.

Kleurkaart direct toevoegen

Via het icoon kan je een kleurkaart snel toevoegen voor een klant. Er wordt een pop-up getoond wanneer je op het icoon klikt. Hier dien je eventueel de datum aan te geven (standaard wordt de huidige dag getoond), medewerker die de kleurkaart opvoert, titel van de kleurkaart en beschrijving van de kleurkaart. Eventueel kan je ook een document toevoegen.

Door de kleurkaart op te slaan; wordt de kleurkaart aan het klantprofiel toegevoegd en wordt die direct zichtbaar op de Rapportenpagina.