Klantenbeheer
Klanten
Fotogalerij: foto's toevoegen aan klantkaart
Floortje avatar
Geschreven door Floortje
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel bespreken we hoe je foto's kunt toevoegen aan de fotogalerij op een klantkaart.

Waar kan ik een foto toevoegen aan een klantkaart?

Om een foto toe te voegen aan een klantkaart klik je op de afspraak van de klant in de agenda. De afspraak pop-up verschijnt en bovenin navigeer je vervolgens naar het tabje "Foto's" (zie afbeelding hieronder). Hier zullen alle foto's die voor deze klant zijn toegevoegd aan de galerij worden getoond en kun je nieuwe foto's toevoegen of bestaande foto's bewerken.

Hoe kan ik een foto toevoegen?

Om een nieuwe foto toe te voegen aan de galerij klik je op rechtsboven op "nieuwe foto". Vervolgens selecteer je een foto die je wilt toevoegen en voeg je deze toe. Je kunt nu ook een korte beschrijving toevoegen aan de foto, klik vervolgens op opslaan. De foto is toegevoegd aan de galerij!

Hoe kan ik een foto verwijderen of wijzigen?

Om een foto te wijzigen of te verwijderen klik je in de betreffende foto rechtsboven op het potlood-icoontje. Bovenstaande foto zal weer opnieuw geopend worden en je kunt de beschrijving aanpassen en weer opnieuw opslaan. Om een foto uit de fotogalerij te verwijderen, klik je op "Verwijder".