Betalingen
Facturen
Een lid gedeeltelijk terugbetalen na een creditcardbetaling

Het doel van dit artikel is om te tonen hoe u een lid gedeeltelijk kunt terugbetalen.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Onze betalingspartner staat geen gedeeltelijke terugbetaling rechtstreeks op de creditcard of IBAN toe. Daarom moet u eerst het saldo op de kredietrekening van de klant terugstorten en vervolgens het geld van hun kredietrekening halen met een andere betaalmethode (handmatige betaling).

1e stap: De credits terugbetalen en omzetten in geldwaarde

Zoek in de zoekbalk naar het lid dat u gedeeltelijk wilt terugbetalen > Klik op "Pas" > Selecteer de pas die gedeeltelijk moet worden terugbetaald > Klik op "Omzetten in credits".

Vervolgens

Kies het aantal credits dat van de pas moet worden afgetrokken

Kies de totale waarde die zal worden gecrediteerd op het rekeningsaldo van het lid dat overeenkomt met de terugbetaalde credits.

Klik op "Opslaan".

Het lid heeft nu een positief creditsaldo.

2e stap: De klant terugbetalen.

De terugbetaling van de credits gebeurt standaard in het rekeningsaldo van het lid.
Hier zijn 2 opties beschikbaar:

Laat de storting van het lid positief staan en gebruik zijn storting om later andere producten te kopen

Het lid onmiddellijk handmatig terugbetalen.

Volg deze instructies om uw lid handmatig terug te betalen: