Inställningar
Välkommen till CASAI - En guide med steg för steg instruktioner för att komma igång med ditt projekt
Välkommen till CASAI - En guide med steg för steg instruktioner för att komma igång med ditt projekt

En guide som går igenom de steg som krävs för att du ska komma igång med ditt projekt i CASAI.

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har registrerat din användare och erhållit inloggningsuppgifter till systemet är det bara att logga in via https://app.casai.io/ (Har du inte hunnit registrera din användare kan du göra det på samma länk, vi godkänner normalt sett alla användare samma dag)

När du har loggat in i systemet kommer du att se en widget för dina aktuella Projekt på dashboard:en. (Se screenshot nedan)

I projektlistan kan du filtrera på aktiva och inaktiva projekt. Om du har fått en projektinbjudan kommer det ligga ett projekt med status "Inbjuden", klicka på detta projekt och acceptera projektinbjudan så är du med i projektet.

Om du däremot vill skapa ett nytt projekt så kan du klicka på knappen +Projekt uppe till höger i widgeten för Projekt.

När du skapar ett nytt projekt behöver du ange projektnamn, projektstart- och slut, projekttyp (här anger du din roll i projektet, om du är Entreprenör eller Beställare i det specifika projektet). Du som skapar projektet blir automatiskt projektadministratör för det skapade projektet.

Från admin-panelen i projektet görs resterande inställningar. För att komma in till admin-panelen klickar du uppe till höger på knappen Adminpanel (du behöver vara inne i ett projekt för att se denna knapp).

För att konfigurera ett projekt anger du nödvändig information under respektive flik i adminpanelen. Klicka in dig på länkarna nedan för instruktioner om respektive sida i adminpanelen.

När inställningarna för projektet är färdiga i adminpanelen kan mängdregleringsprocessen påbörjas.

Utöver inställningar från adminpanelen rekommenderas;

• Uppgifter mappas upp i Team Boards

• Styrning av verifikat för redovisning (B kan ange önskemål om verifiering och E kan styra internt om krav på verifikat skall upprättas)

Rekommenderad ytterligare läsning;