Team
Teams en teamleden 👫
Teamleden toevoegen aan je vestiging

Er is weinig te doen in eitje zonder je teamleden. Daarom is het handig om alvast een paar teamleden uit te nodigen om mee te oefenen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo voeg je een teamlid toe aan je vestiging:

1. Klik op Team in de navigatiebalk

2. Selecteer rechtsboven de knop Uitnodigen. Een nieuw scherm opent

3. Vul het e-mailadres van een teamlid in. Je kunt ook direct meerdere teamleden uitnodigen

4. Optioneel: heb je al teams gemaakt? Voeg het teamlid direct toe aan het juiste team door deze te selecteren in het veld naast het e-mailadres. Lees hier hoe je teams kunt aanmaken

⚠️ Let op! Krijgen je teamleden geen mail na het uitnodigen? Je staat dan waarschijnlijk nog in de Inrichtingsmodus.

Als je net start met eitje zullen teamleden niet direct een email van ons ontvangen. Aan de grote blauwe balk bovenin je beeld kun je zien dat je in de Inrichtingsmodus zit. In de Inrichtingsmodus kun je zelf eitje rustig inrichten zonder dat je teamleden automatisch emails ontvangen. Als je deze modus uitschakelt, zullen je teamleden wel emails ontvangen.

Wil je in de Inrichtingsmodus blijven, maar toch een activatiemail sturen naar een teamlid? Lees hier hoe je dit doet.