Feedbackly-kyselyn iPad-sovelluksen asentaminen

iPad, kysely äppi, kysely appi, kyselyohjelma

Päivitetty yli viikko sitten

Asenna Feedbackly Kysey-sovellus noudattamalla näitä ohjeita:

• Avaa iPadisi

• Avaa Apple Appstore

• Hakukenttään kirjoita Feedbackly

• Feedbackly sovelluksella on kaksi eri nimeä riippuen mikä kieli iPadissa on asennettuna, englanniksi: Feedbackly Customer Survey, suomeksi: Pro Asiakaskyselyn Analytiikka

• Paina Hae ladataksesi sovelluksen

Vaadittaessa, vahvista että haluat asentaa iPad-sovelluksen. Odota sovelluksen lataamista ja paina sitten Avaa

Jos sinulla on jo Feedbackly tili, kirjaudu sisään ja ohita seuraava vaihe. Jos sinulla ei ole tiliä luotuna, voit luoda uuden tilin suoraan iPad-sovelluksesta, syötä vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina Create an Account

Tarkista sähköpostiosoitteesi sekä vahvista tilisi avaamalla linkki ja kirjautumalla Feedbacklyn hallintapaneeliin (Feedbackly Dashboard).

Onnittelut! Sinulla on nyt oma Feedbackly-organisaatio, jonka avulla voit kerätä palautetta ja käyttää tehokkaita analyyttisiä työkaluja saadaksesi kaiken irti jokaisesta palautteesta.

Avaa verkkoselain ja kirjaudu uudelle tilillesi osoitteessa https://dash.feedbackly.com/.

Tutustu Feedbackly hallintapaneeliin ja ota siitä kaikki irti seuraamalla näitä artikkeleita:

• Tutustu Feedbacklyn käyttöönottoon ja ominaisuuksiin näiden vaiheiden avulla

• Julkaise kysely Feedbackly-sovelluksessa

• Estä kyselystä poistuminen iPadilla (ohjattu käyttö).

Huomaa, että Feedbackly iPad-sovellus on näkyvissä vain Apple iPad Appstoressa, eli et voi löytää sovellusta esimerkiksi iPhonen kautta.