FAQ
Dokumenthantering
Hur tar jag bort ett dokument?

Hur tar jag bort en dubblett eller ett dokument som inte riktigt hör hemma i Reda?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ta bort dokument på lite olika sätt och från olika vyer.

Från Dokument-vyn

Om du redan i listvyn vet med dig att detta är ett dokument du vill ta bort, markerar du det helt enkelt genom att klicka för rutan till vänster om namnet på dokumentet, och väljer "Ta bort" i rullistan högst uppe i höger hörn "Med X markerade". Se bilden nedan.

Ta bort - från listvyn
Ta bort dokument - dialog

När du har valt att ta bort dokumentet kommer det upp en dialogruta där du får frågan igen för att se till att du verkligen vill ta bort dokumentet. När du sedan klickar på "Ta bort" tas dokumentet bort permanent från Reda. Du kan inte se det i arkivet.

Från Faktura-vyn

Du har kanske fått in en dubblett på en faktura och vill ta bort den, eller vill av annan anledning ta bort en faktura. Då kan du från faktura-vyn helt enkelt gå längst ner i fönstret och trycka "Ta bort".

Ta bort dokument ett dokument