Funktioner
Dokument
Skicka e-post via ett dokument

Skicka ett dokument via e-post direkt ifrån Reda

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland vill man skicka ett dokument tillbaka till leverantören (eller till annan part) och detta kan du göra direkt från ett dokument inne i Reda.

Skicka e-post via ett dokument

När du är inne på ett dokument och dess inställningar så har du möjlighet att skicka dokumentet vidare.

Klicka på "Pilen" till höger om dokumentet för att skapa ett e-postmeddelande.

Här fyller du sedan i Vem dokumentet ska till och om det ska skickas en Kopia till en tredje part.

Sedan anger du en e-post som personerna kan kontakta dig på med sina svar.

När alla inställningar är klara så kan du skapa ett ämne och sedan är det bara till att börja skriva. Klicka sedan på "Skicka" när du är klar för att skicka iväg ditt mail.