FAQ
Dokumenthantering
Vad gör jag med dokument som inte hör hemma i Reda?

Hur du gör med oönskade dokument som inte ska finnas i Reda.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om dokument hamnar fel

Ibland händer det att det hamnar dokument i Reda som inte ska vara där. Som exempelvis ett helt vanligt mejl, eller en PNG. Vad gör du då?

Vad gör jag med de dokument som jag inte vill ha i Reda eller som inte ska skickas till ekonomisystemet?

De dokument som du inte vill ha i Reda och som inte ska skickas vidare till ekonomisystemet kan du helt enkelt bara ta bort.

Är detta dokument som du även vill spara går det att gå in på dokumentet och klicka på knappen för "ladda ned", till höger om dokumentet, innan du tar bort det.

Ladda ned dokument

Behöver du läsa mer om hur du tar bort dokument så kan du göra det här: