FAQ
Kontering
Kan jag ange i Reda att ett företag inte ska ha moms?

Momsfritt bolag i Reda

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När ett företag är momsbefriat, kan man ange detta på något sätt i Reda? Ja det kan du!

Momsbefriat företag

För att få bort momsen från konteringen på ett företag i Reda så ska du inaktivera moms på konteringsmallarna.

Gå till Inställningar ⇒ Konteringsmallar

Sedan kan ni justera standardmallen genom att inaktivera momsen och klicka på spara.

Nu kommer samtliga fakturor som kommer in att konteras utan momsen. Det går såklart bra att justera samtliga konteringsmallar och ta bort momsen även från dem.