Under utredning

Ange att ett dokument är "under utredning"

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om något inte verkar stämma med ett dokument och ni är i en process att utreda detta så kan du med hjälp av taggar ange "Under utredning" på det dokumentet.

Dokumentet kommer då att flyttas från "Att hantera" till "Under utredning" för att förtydliga att det är något som inte riktigt stämmer med det dokumentet.

Vill du först läsa mer om taggar i Reda så kan du göra det här: Taggar

Under utredning

När du är inne på ett dokument i Reda så finns det en knapp uppe till höger som heter "Under utredning".

Klickar du på denna nu så får du upp följande information.

Just nu så har vi inga skapade taggar som skulle kunna användas för funktionen "Under utredning", så vi börjar med det steget!

För att skapa en tagg så kan du göra detta direkt inne på ett dokument, eller så går du till Inställningar ⇒ Taggar för att se en komplett lista över taggarna.

Klicka på en befintlig tagg för att använda denna till "Under utredning" eller så skapar du helt enkelt en ny, genom att klicka på "Ny tagg" uppe till höger.

Klicka in på taggen för att se inställningarna.

Sedan ska du aktivera den nedersta toggeln för att "Under utredning" ska aktiveras när taggen används på ett dokument. I detta fallet har vi nu en tagg som heter "Felaktig faktura" och när vi applicerar denna på ett dokument så kommer "Under utredning" att aktiveras.

Exempel:

Klicka in på dokumentet och klicka sedan på "+Tagg".

Här väljer du sedan din tagg som ska aktivera "Under utredning". Du kan nu se att symbolen även visas vid den taggen för att förtydliga funktionen.

Nu kan du se att "Under utredning" lyser gult och är aktiverad på dokumentet. Detta kan du nu även se ute i listvyn.

Den har nu försvunnit från din "Att hantera" och istället hamnat under "Under utredning".