Algemene vragen
Vind de Electra oplaadpunten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De kaart met oplaadpunten van Electra is beschikbaar op onze mobiele app, die kan worden gedownload in de App Store of Google Play Store.

Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt als er nieuwe hubs worden geopend 🤓

💡 Dankzij geolocatie kun je zien welk station het dichtst bij jou in de buurt is.

📍Hoe kan ik zien welke stations beschikbaar zijn?

Er zijn verschillende pictogrammen op de stations die hun status en/of beschikbaarheid aangeven 👇

• Blauwe stations met een bliksemschicht. Deze stations zijn beschikbaar en toegankelijk om je voertuig op te laden 🎉

Door op het pictogram van het station te klikken, zie je het adres, het aantal beschikbare plaatsen, het maximaal geleverde vermogen, enz.

• Grijze stations met een klok. De opening van deze stations is gepland voor de komende 3 maanden ⏳

• Oranje stations met een bouwperceel. Deze stations zijn in onderhoud en zijn niet beschikbaar om je voertuig op te laden ⚠️

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️