Algemene vragen
De verschillende soorten connectoren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Presentatie van de 3 beschikbare connectortypen op het Electra-netwerk.

🔌 Type 2 connector

Speciaal voor "langzaam" opladen via wisselstroom.

Hoewel hij meer oplaadvermogen biedt dan een huishoudstekker, is hij nog steeds beperkt door :

• het vermogen van de terminal

• het vermogen van de ingebouwde lader van het voertuig, meestal 7,4 of 22 kW.

💡 Type 2-kabels worden niet geleverd bij Electra-stations.
Gebruikers moeten hun eigen kabel meenemen om speciale terminals te kunnen gebruiken.

🔌 Combo CCS-aansluiting (gecombineerd oplaadsysteem)

Europese standaard voor snelladen op gelijkstroom.

De overgrote meerderheid van de verkochte elektrische voertuigen is nu uitgerust met deze standaard.

💡 Voertuigen uitgerust met een CCS Combo-stekker kunnen ook worden opgeladen met een Type 2 stekker.

🔌 CHAdeMO connector

De CHAdeMO-stekker, een oude standaard die vooral door de Aziatische markt wordt gebruikt, is ook een oplossing voor snel gelijkstroom opladen.

Hoewel deze wordt vervangen door de CCS Combo-stekker, zijn sommige voertuigen nog steeds uitgerust met dit type stekker.

Klik hier voor meer informatie over onze terminals!

Klik hier om te ontdekken welke connectoren beschikbaar zijn op een station.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️