Projekter
Hvordan sletter jeg et projekt?
Opdateret over en uge siden

Det er kun muligt at slette et projekt, hvis der ikke er lavet indberetninger på projektet.

Du kan slette projektet på to forskellige måder:

• Gå under Projekter i menuen

• Højreklik på projekt og vælg Slet i den lille menu, der kommer frem

• Markér projektet ude på mappen i venstre side, efterfølgende skal du klikke på de tre prikker i bjælken, der kommer frem nede i bunden. Her vælger du Slet.

Hvis der er indberetninger på et projekt, kan du i stedet gøre det inaktivt. Det gør du på følgende måde:

• Højreklik på projektet og vælge Rediger i menuen, der kommer frem

• I det nye vindue der kommer frem, skal du trykke på den grønne knap ud for Aktiv

• Til sidst trykker du Gem på den grønne knap