Projekter
Medarbejderadgang til et projekt
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at styre hvilke medarbejdere, der skal have adgang på de forskellige projekter. Du kan se hvilke medarbejdere, der har adgang til de specifikke projekter samt redigere i medarbejderadgangen således:

• Gå under Projekter i menuen

• Dobbeltklik på det ønskede projekt

• Gå under fanen Medarbejderadgang

• Kommer der et vindue frem vindue frem, hvor der står “Dette projekt er tilgængeligt for alle medarbejdere” betyder dette, at alle medarbejdere vil have adgang til projektet

• Ellers kommer du ind og ser jeres medarbejderoversigt, hvor du vil kunne se hvilke medarbejdere, der har adgang til projektet.

• Oplever du første mulighed, og ønsker du at styre hvilke medarbejdere, der har adgang til projektet, skal du trykke på knappen, og derefter bekræfte, at du gerne vil ændre adgangen til projektet.

• Der kan nu ske to ting

• 1. Der er ingen medarbejdere på listen. Så skal du klikke på plusikonet nede i højre hjørne for at tilføje medarbejdere eller afdelinger, der skal have adgang til projektet.

• 2. Der er flueben ud for medarbejderne i et grønt "skjold". Dette betyder, at medarbejderne har global adgang til projekter. Hvis dette er tilfældet, kan du læse her hvordan man ændrer dette på medarbejderne