Visningen i Kalendermodulet
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at tilpasse visningen i Kalendermodulet, så du får den visning af medarbejdere og dage, der bedst passer til jer.

Visning af medarbejdere. Der er muligt at inddele medarbejdere, så du får dem samlet efter Medarbejdergruppe, Afdeling eller Arbejdsmodel. For at ændre denne visning, skal du følge disse trin:

1. Gå under Kalender i menuen

2. Oppe i venstre side er der et ikon, der viser tre punkter. Hvis du holder musen over den, så kan du se, at den hedder Gruppér medarbejdere

3. Dette ikon skal du klikke på, hvor du får en lille menu frem

4. I menuen skal du så vælgen enten

1. Medarbejdergruppe

2. Afdeling

3. Arbejdsmodel

4. Ingen gruppering

Visning af projekter. Hvis du i stedet for medarbejdere ønsker at få en visning af jeres projekter i stedet, kan du følge nedenstående trin:

1. Gå under Kalender i menuen

2. Oppe i venstre side er der et ikon, der viser en mappe. Hvis du holder musen over de, så kan du se, at den hedder Projektvisning

3. Dette ikon skal du klikke på for at få projektvisning

Hvis du ikke længere ønsker at have projektvisning skal du i stedet klikke på ikonet af en mand, der hedder Medarbejdervisning

Visning af dage. Hvis du vil have ændret i antallet af dage, der bliver vist i oversigten, kan du følge nedenstående trin.

1. Gå under Kalender i menuen

2. Klik på den lille pil i højre hjørne, der er ved siden af uret

3. Her vil du få en lille menu frem, hvor du kan vælge

1. Dag

2. Uge

3. Måned

4. 7 Dage

5. Forskyd visning

4. Under Forskyd visning kan du vælge i hvilket tidsrum, du gerne vil have dagsvisningen. Det kan eksempelvis være fra 06.00-16.00 hvis det er i disse timer, medarbejderne arbejder