Planlægning
Hvordan ændrer man i planlagte aktiviteter?
Opdateret over en uge siden

Der er forskellige måder hvorpå, man kan redigere i en planlagt aktivitet. I nedenstående gennemgår vi de forskellige måder, alt efter om det er én enkelt planlagt aktivitet, der skal ændres eller en hel planlagt serie.

Ændring i én planlagt aktivitet

• Gå under Planlægning i menuen

• Find den planlagte aktivitet du gerne vil redigere. Du kan fx søge efter medarbejderen eller projektet i søgefeltet i venstre side

• Klik på den planlagte aktivitet og efterfølgende skal du klikke på Blyanten

• Nu kan du redigere i aktiviteten

• Til sidst trykker du på Gem på den grønne knap

Ændring i en planlagt serie

• Gå under Planlægning i menuen

• Find den planlagte serie du gerne vil redigere. Du kan fx søge efter medarbejderen og projektet i søgefeltet i venstre side

• Klik på én af de planlagte aktiviteter i serien og klik på de tre prikker øverst i vinduet. Her får du en række muligheder for, hvordan du vil ændre i serien

• Serie Fra Dato: Her vil serien fra den valgte dato og fremefter blive redigeret

• Serie På Dato: Her vil serien kun blive redigeret på den valgte dato

• Medarbejderserie Fra Dato: Hvis du har planlagt for flere medarbejdere på én gang, vil denne serie blive redigeret på den valgte medarbejder på denne dato og fremover

• Medarbejder På Dato: Hvis du har planlagt for flere medarbejdere på én gang, vil denne serie kun blive redigeret for den valgte medarbejder på denne dag

• Hele Serien: Her vil hele serien blive redigeret - på den pågældende medarbejder på alle dage både bagud og fremadrettet

• Nu vil du kunne redigere i serien og efterfølgende skal du trykke Gem på den grønne knap