Varer
Hvordan sletter jeg en vare?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke længere skal benytte en vare så anbefaler vi, at du gør varen utilgængelig frem for at slette varen. Hvis varen har været i brug, vil du ikke få lov til at slette varen. Hvis du har en integration til e-conomic, vil en sletning af en vare desuden kunne føre til en synkroniseringsfejl.

For at gøre varen utilgængelig for medarbejderne, kan du følgende nedenstående trin:

• Gå under menupunktet Varer

• Højreklik på den vare, du gerne vil gøre utilgængelig

• I den lille menu, der nu kommer frem, skal du vælge Rediger

• Nu vil du få en nyt vindue frem, hvor du kan se informationerne på varen

• For at gøre varen utilgængelig skal du fjerne fluebenet, der er ud fra Tilgængelig

• Efterfølgende skal du klikke Gem

Nu vil varen ikke længere være tilgængelig for medarbejderne, men du vil fortsat kunne se den på oversigten.

Derudover vil det også være muligt, at gøre en hel varegruppe utilgængelig på én gang. For at gøre dette kan du følge nedenstående trin:

• Gå under menupunktet Varer

• Klik på fanen Varegrupper oppe i venstre hjørne

• Højreklik på den varegruppe du gerne vil gøre utilgængelig

• Her skal du vælge Rediger, i den lille menu der kommer frem

• I det vindue der nu kommer frem skal du fjerne fluebenet ud fra Tilgængelig

• Efterfølgende skal du trykke Gem

Nu vil alle varerne i varegruppen ikke længere være tilgængelig for medarbejderne. Du vil dog fortsat kunne se varerne på vareoversigten.