Varer
Hvordan opretter jeg en vare?
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil oprette en vare i Intempus, kan du følge nedenstående guide:

Først skal du have oprettet en varegruppe, som din nye vare skal ligge under. Hvis du i forvejen har en varegruppe til din vare, kan du springe nedenstående trin over og gå direkte til Opret vare.

Opret varegruppe

• Gå under Varer i menuen

• Klik på den fane, der hedder Varegrupper oppe i venstre hjørne

• Klik på plusset i den grønne cirkel

• Her skal du udfylde Nummer og Navn for din nye varegruppe

• Til sidst trykker du på Gem på den grønne knap

Opret vare

• Du skal være under den fane, der hedder Varer, som du finder oppe i venstre hjørne

• Klik på plusset i den grønne cirkel

• Nu skal du udfylde vareinformationerne for din nye vare

• Du skal udfylde disse felter: Navn, Nummer, Varegruppe, Enhed, Kostpris, Salgspris og Anbefalet pris

• Til sidst trykker du Gem på den grønne knap