Hvordan låser jeg en periode?
Opdateret over en uge siden

Når du låser en periode for en eller flere medarbejdere i Intempus, så vil medarbejderne ikke kunne indberette før denne dato. En administrator i Intempus vil dog godt kunne indberette for medarbejderne samt låse perioden op igen. Du kan læse mere om her, hvordan man låser en periode op igen.

For at kunne låse en periode skal I have en funktion tilføjet. Hvis I ikke allerede har denne funktion, så er I velkomne til at tage fat i supporten.

Der er to måder at låse en periode for medarbejdere i systemet. Herunder kan du følge trinene for at låse en periode:

Lås periode for flere medarbejdere

• Gå under Medarbejdere

• Markér medarbejderne ude i venstre side på “person-ikonet”

• Nu vil der komme en bjælke frem nederst på siden

• Her skal du klikke på de tre prikker og vælge “Lås”

• I det nye vindue, der kommer frem vil du skulle vælge en låsdato

• Til sidst klikker du på Lås periode

Lås periode for én medarbejder

• Gå under Medarbejdere

• Dobbeltklik på den pågældende medarbejder

• Gå under fanen Kontrakter oppe i venstre side

• Dobbeltklik på medarbejderens kontrakt

• I feltet “Lås dato” vil du skulle tilføje en dato

• Til sidst klikker du på Gem