Medarbejderes kontrakter
Hvordan låser jeg en periode op for en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at låse medarbejdernes kontrakter enten manuelt eller automatisk. Funktionen gør, at medarbejderne ikke kan gå tilbage efter en bestemt dato og indberette. Hvis I ikke allerede har funktionen, vil du skulle tage fat i supporten for at få denne.

Der er to måder, at ændre låsdatoen på medarbejdernes kontrakt. Herunder gennemgås begge måder:

Ændre låsdato for én medarbejder:

• Gå under Medarbejdere

• Dobbeltklik på den pågældende medarbejder

• Gå under fanen Kontrakter oppe i venstre side

• Dobbeltklik på medarbejderens kontrakt

• I feltet “Lås dato” vil du enten kunne slette datoen eller ændre den til en anden

• Til sidst skal du klikke på Gem

Ændre låsdato for flere medarbejdere samtidigt:

• Gå under Medarbejdere

• Markér medarbejderne ude i venstre side på “person-ikonet”

• Nu vil der komme en bjælke frem nederst på siden

• Her skal du klikke på de tre prikker og vælge “Lås”

• I det nye vindue, der kommer frem vil du skulle vælge en ny låsdato

• Til sidst klikker du på Lås periode