Snelle start voor admins
Leren
Activeren van de optie om medewerkers en coaches leerpaden/activiteiten aan te laten maken
Activeren van de optie om medewerkers en coaches leerpaden/activiteiten aan te laten maken

In dit artikel laten we zien hoe je de optie om gebruikers/coaches zelf leeractiviteiten/leerpaden te laten maken kunt activeren.

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is wellicht ook interessant voor jou:

Het inschakelen van de optie om leerpaden/leeractiviteiten toe te voegen als gebruiker/coach

Naast dat jij als Admin de mogelijkheid hebt om leeractiviteiten en leerpaden toe te voegen aan de bibliotheek, is het nu ook mogelijk dat coaches en gebruikers zelf leerpaden en activiteiten toevoegen aan het bibliotheek.

Je kan dit doen door op jouw profielfoto linksonder te klikken - Bedrijfsinstellingen - Producten - Onboard & Learn - Settings te gaan.

In de instellingen van Onboard & Learn zie je hier de mogelijkheid om voor zowel gebruikers als coaches het in te stellen dat zij leeractiviteiten en/of leerpaden zelf kunnen aanmaken.

Let op: wanneer je de optie voor gebruikers/coaches om activiteiten toe te voegen aan de bibliotheek uitschakelt, schakel je automatisch ook het aanmaken van leerpaden uit. Bij het uitschakelen van de optie voor het aanmaken van leerpaden, schakel je niet automatisch het aanmaken van activiteiten uit.