Jouw Plan pagina in Learned

In dit artikel laten we je zien wat je met jouw Plan pagina in Learned kunt doen.

Team Learned avatar
Geschreven door Team Learned
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Plan pagina in Learned

Op jouw Plan pagina vind je alle Learned producten terug. Op deze pagina zie je ook welke producten al actief zijn, en met welke producten je nog niet werkt. Om bij de Plan pagina te komen, klik je linksonder op jouw profielfoto - Plan.

Jouw pakket upgraden

Wanneer je nog niet met alle Learned producten werkt, heb je de mogelijkheid om vanaf de Plan pagina jouw pakket te upgraden.

Klik op 'Vraag upgrade aan'. Er verschijnt een pop-up waar je de producten die je wilt toevoegen aan je pakket kunt selecteren. Je kunt nog een opmerking of een vraag toevoegen die je wilt bespreken met jouw contactpersoon binnen Learned. Verstuur vervolgens het verzoek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te starten met één van de producten voor een proefperiode van 14 dagen. Wanneer de 14 dagen zijn verlopen, stopt de proefperiode automatisch en kun je alleen nog gebruik maken van dit product wanneer je jouw pakket upgrade.

Productinstellingen wijzigen

Wil je een bepaalde instelling in een product wijzigen, klik dan op de Plan pagina op ⚙️ en bekijk wat je wel of niet wilt inschakelen.

Learned's productstructuur

Binnen het Learned platform hebben wij vier hoofdproducten: Functiehuis, Performance, Career en Survey.

• Functiehuis

Verwachtingen transparant maken met het AI-gedreven functiehuis. Voorkom onnodig vertrek van kwalitatieve medewerkers door middel van duidelijke verwachtingen en eerlijke evaluaties met het gratis functiehuis van Learned.

Meer info over Functiehuis? Klik hier.

• Performance

Inzicht in de prestaties van medewerkers met behulp van objectieve evaluaties. Onder het Performance product vallen de volgende modules:

• Gesprekken

• 1:1 & Team meetings

• Feedback

• Doelen

Meer info over Performance management? Klik hier.

• Career

De Career module van Learned biedt transparantie en kansen voor professionele groei voor jouw medewerkers

Meer info over Career? Klik hier.

• Survey

Realtime inzicht in de medewerkerstevredenheid. Survey software voor korte pulse-surveys en traditionele MTO's. Ontdek blindspots om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten met wetenschappelijk onderbouwde surveys.

Meer info over Survey? Klik hier.