Learned Release Notes
Nieuw: Maak gemakkelijk een doel aan, zowel op web als via de mobiele app!
Nieuw: Maak gemakkelijk een doel aan, zowel op web als via de mobiele app!

Release note Maart 2024

Iris van den Bos avatar
Geschreven door Iris van den Bos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is zover, de volgende update in het Learned platform komt eraan 🙌. In deze release hebben wij weer mooie updates voor jullie doorgevoerd, zowel op web als in de mobiele app. Wil je weten wat er precies nieuw is? Lees dan snel verder!

💡 Verwachte datum van de update: 15-03-2024

Gemakkelijk jouw persoonlijke doelen opstellen op web 🚀

Binnenkort zal het voor jou makkelijker worden om een persoonlijk doel op te stellen via Learned. Naast dat we de stappen hebben versimpeld, geven we ook met behulp van AI suggesties voor een doel waar je aan kunt werken gebaseerd op de skills gekoppeld aan jouw rol 🤩.

• Doelsuggesties met behulp van AI.

• Geen onderscheid meer tussen zakelijke en leerdoelen.

• Duidelijke overzichtspagina van jouw doelen.

ℹ️ Wil je meer info over hoe je aan de slag kunt gaan met het opstellen van jouw persoonlijke doelen? Lees dan dit artikel.

De nieuwe doelen update ook in de mobiele app 🙌

Ook vanuit de mobiele app kun je gemakkelijk je persoonlijke doelen opstellen en updaten wanneer je voortgang hebt geboekt. Bekijk snel onderstaande video om te zien hoe je met jouw persoonlijke doelen in de mobiele app aan de slag kunt gaan!

ℹ️ Wil je meer info over het opstellen van jouw persoonlijke doelen in de mobiele app? Lees dan dit artikel.