De basics voor admins

Alles wat je moet weten als admin

Audrey Stampaert avatar
Geschreven door Audrey Stampaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt ervoor gekozen je werknemers flexibele mobiliteitsvoordelen aan te bieden. Fantastisch! Nu kunnen je werknemers uitgeven wat ze willen, wanneer ze willen. Zonder administratieve rompslomp voor jou.

Hieronder hebben we de belangrijkste info op een rijtje gezet om van start te gaan!

1. Ontdek de mogelijkheden van Mbrella

Mbrella bestaat uit de Mobility Hub, het overzicht van je werknemers, al hun uitgaven en woon-werkverkeervergoedingen en je bedrijfsgegevens. Deze tabs vind je aan de linkerkant in Mbrella.

☂️ Mobility Hub

Dit is de toegangspoort tot je volledige mobiliteitsecosysteem.
Activeer mobiliteitsdiensten en stel een flexibel mobiliteitsplan op voor je werknemers.

👱 Werknemers

Voeg je werknemers toe die een mobiliteitsbudget hebben, volg hun uitgaven op en verwijder gemakkelijk werknemers die het bedrijf verlaten.

💸 Uitgaven

Als admin kun je heel eenvoudig mobiliteitsuitgaven goedkeuren (of weigeren). Je kan ook maandelijkse uitgaven instellen om te vermijden dat je dezelfde uitgave elke maand opnieuw moet ingeven.

⚙️ Instellingen

Vul eenvoudig je bedrijfs-en facturatiegegevens in.

2. Toegang tot je account

Zodra je een bevestigingsmail met je login-gegevens hebt ontvangen, bent je klaar om Mbrella te gebruiken!

Gebruik Google Chrome of Safari als browser voor Mbrella. Internet Explorer werkt niet optimaal.

Log in op je account met je bedrijfsemail en Mbrella-wachtwoord:

3. Bekijk onze tutorial

Bekijk, pauzeer, speel onze onboarding video opnieuw af. Zo leer je de basics van Mbrella kennen in amper 5 minuten!

4. Betaal mobiliteitsuitgaven terug

Wanneer je werknemer uitgaven heeft toegevoegd aan Mbrella, zal je deze op het eind van de maand willen uitbetalen.

Om dit te doen, moet je de uitgaven goedkeuren. Zolang dit niet gebeurd is, worden ze niet opgenomen in de loonverwerking.

Je kan de uitgaven wijzigen zolang ze niet werden doorgestuurd naar je sociaal secretariaat. Eenmaal verzonden, kan je ze niet meer bewerken.

Gerelateerde artikels