Alla samlingarVisma Administration
Integrera Mowin med Visma Administration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Visma 500, Visma 1000, Visma 2000, "Visma Admin"

Mowin Bridge

Tidigare hade vi "Mowin Connect" som hanterade kommunikationen mellan Mowin och Visma Administration. I nya Mowin använder vi istället "Mowin Bridge" för att kommunicera med Visma Administration.

Steg-för-steg installation av Mowin Bridge

Följ dessa enkla steg för att installera Mowin Bridge:

1. Uppdatera Visma: Kontrollera så ni har den senaste versionen av Visma Administration

2. Ladda ner: Klicka här för att ladda ner Mowin Bridge

3. Installation: Efter nedladdning, kör installationsprogrammet. Det tar bara några sekunder

4. Konfiguration: När installationen är klar öppnas en konfigurationssida i din webbläsare

• Klicka på Skapa integration för att slutföra processen

• För lösenordsskyddade konton, klicka på Avancerade inställningar för att ange ditt användarnamn och lösenord

Nu är installationen klar! Med Mowin Bridge aktiv på en dator i ditt nätverk, kan du fakturera varifrån som helst.
​​

Mowin Bridge på servermiljö

Mowin Bridge är flexibel och stöder flera installationer. För bästa prestanda rekommenderar vi att du installerar Mowin Bridge direkt på servern som hostar Visma Administration. Detta garanterar en snabb och effektiv koppling mellan systemen.

Åtgärda oförutsedda fel i Mowin Bridge

Problem:

• Visma Administration visar "Offline"

• Felmeddelanden som nämner "NULL-pekare".

Lösning:

• Starta om Mowin Bridge:

1. Hitta systemfältet vid klockan på din Windows-taskbar

2. Klicka på pilen uppåt (↑) för att visa dolda ikoner

3. Högerklicka på Mowin Bridge-ikonen

4. Välj Starta om eller Restart