Gebroken of geknapte sonde
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De basis van Perifit Care kan soms knappen, wat een geluid maakt dat lijkt op een "klik".

Het is een mechanisch geluid en heeft geen invloed op de sensoren.

Hieronder staat een klein proces om het "terug te klikken" en weer verder te gaan met trainen:

1. Duw voorzichtig het onderste deel van de sonde naar de andere kant. U hoort hetzelfde "klik" geluid als voorheen en de sonde zou weer terug moeten zijn in zijn oorspronkelijke staat.

2. Om er zeker van te zijn dat de sensoren zich normaal gedragen, kunt u proberen te trainen in de oefenmodus. Als de oppervlakkige sensor omhoog gaat wanneer u uw bekkenbodem samentrekt en de diepe sensor laag blijft zolang u niet op uw buikspieren drukt, zou u helemaal goed moeten zijn.

Als u merkt dat de sensoren zich niet normaal lijken te gedragen nadat u Perifit Care hebt teruggeklikt, druk dan op de 😔 hieronder en kies "Stuur ons een bericht", zodat we u kunnen helpen.