Trainingsprogramma's & Prestaties
Alles over training
Mijn trainingsprogramma opnieuw instellen of mijn niveau verlagen
Mijn trainingsprogramma opnieuw instellen of mijn niveau verlagen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt het niveau van je trainingsprogramma aanpassen om opnieuw te beginnen of je niveau verlagen als je vindt dat de app je te snel omhoog heeft geholpen.

1. Ga naar Instelligen > mijn programma

2. Tik op je huidige trainingsprogramma

3. Onder Niveau:

1. Schuif de blauwe stip naar links tot je bij het gewenste niveau bent > Niveau bijwerken OF

2. Tik op een kaart met een lager niveau

Je kunt weer normaal gaan trainen, het nieuwe geselecteerde niveau wordt afgespeeld.