Gerichte oefeningen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit gedeelte op het tabblad Oefeningen vind je:

• het Picasso-game om je contractiekwaliteit te trainen

• Strand flipperen om aan je snelheid te werken

• de Pong Challenge om aan je behendigheid te werken en de routine te doorbreken met een all-time classic

💡In tegenstelling tot andere games volgen Arcade Games niet de gebruikelijke contractiepatronen van je programma (je moet een bepaalde tijd persen en dan een lange rustpauze inlassen tussen 2 contracties, enz.)

In plaats daarvan wordt uw reactievermogen getraind: u moet snel knijpen om naar de top te gaan, of in een seconde helemaal naar beneden!

Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met of zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers in Arcade-games. Je naam wordt niet weergegeven - de namen die we weergeven zijn namen die we willekeurig toewijzen om de privacy van onze gebruikers te beschermen.