Tabblad Oefeningen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het tabblad Oefeningen kun je bladeren door alle spellen en oefeningen die Perifit te bieden heeft als je iemand bent die graag zelf op onderzoek uitgaat.

We hebben ze gegroepeerd in categorieën zodat je snel kunt beginnen met oefeningen die passen bij jouw directe trainingsbehoeften.

Games

Hier vind je alle spelletjes die Perifit te bieden heeft. Om je sessie te starten, tik je op het spel dat je wilt spelen. De app serveert dan de volgende spellen in shufflemodus.

Gerichte oefeningen

Met dit onderdeel kun je specifieke dimensies van je bekkenbodem trainen. Kijk voor meer informatie in het artikel over gerichte oefeningen.

Leer de perfecte kegeloefening

Deze sectie is ontworpen om je te helpen beter te begrijpen hoe een goede Kegel moet aanvoelen en om je techniek te verfijnen.

Bekijk voor meer informatie het artikel Leer de perfecte Kegel.

Train op een andere manier

Kun je niet op je app kijken of je Perifit Care gebruiken? We hebben een oplossing voor je. Met dit onderdeel kun je je aanpassen aan je specifieke beperkingen. Kijk voor meer informatie in het artikel Train op een andere manier.

Je hele lichaam trainen

Voor onze Perifit Care+ gebruikers, om hun training uitdagender te maken. Kijk voor meer informatie in het artikel Je hele lichaam trainen.