Apparaatzorg & Probleemoplossing
Problemen met loskoppelen van sonde
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je last van verbroken verbinding tijdens het trainen?

Je kunt nu zelf problemen oplossen en het Bluetooth-signaal van je Perifit Care in een paar seconden testen.

Merk op dat je app versie 4.11.0 of hoger moet hebben om deze functie te kunnen zien. Als je een oudere versie hebt, ga dan naar de Google Play Store of App Store, zoek naar Perifit en klik op Update.

Zo test je het Bluetooth-signaal van je Perifit Care ⤵️

1. Ga naar Instellingen > Test uw Bluetooth-signaal

2. Tik op Test en volg de instructies

3. Ziet alles er goed uit? Druk op Klaar en ga weer trainen met de zekerheid dat je Bluetooth-signaal in topvorm is.

4. Als het Bluetooth-signaal te laag is, wordt aan het einde van de test de knop "Contact Support" weergegeven. Klik hierop om contact op te nemen met ons team dat je graag verder helpt.