Apparaatzorg & Probleemoplossing
Ik voel me ontspannen maar het karakter gaat niet helemaal naar beneden
Ik voel me ontspannen maar het karakter gaat niet helemaal naar beneden

Ik voel me ontspannen maar het personage zweeft nog steeds / het personage gaat niet helemaal naar beneden als ik me ontspan

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt misschien wel eens gemerkt dat, ook al voel je je ontspannen tijdens een game, het personage op het scherm zweeft of er niet in slaagt om helemaal neer te gaan.

Oorzaak

Dit gebeurt meestal wanneer je per ongeluk een beetje naar beneden duwt terwijl je sneller probeert te ontspannen.

Deze actie zorgt ervoor dat de dynamische kalibratie een nieuw "minimaal" ontspanningsniveau berekent.

Het gevolg is dat wanneer je volledig ontspant, de app dit registreert als een lichte contractie en je personage omhoog blijft.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen en je training effectiever te maken:

• Probeer niet naar beneden te duwen in een poging sneller te ontspannen.

• Onthoud dat het goed is om de tijd te nemen om volledig te ontspannen, zelfs als dat betekent dat je in het begin een paar doelen mist.

• Je kunt ook proberen je hand op je buik te leggen om ervoor te zorgen dat je je buikspieren niet te veel gebruikt.

Als je meer hulp of tips nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via de knop ? van de app. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.