Alle samlingerKalender
Booking af kundeaftale
Opdateret i denne uge

Når dine kunder skal booke tid, kan de enten gøre det via online booking eller gennem dig, hvor du opretter en manuel booking til kunden.

Manuelle bookinger oprettes direkte i kalenderen:

1. Tryk på tidspunktet for aftalen i kalenderen og vælg Kundebooking

2. Indsæt service(s) og tilpas eventuelt tidspunktet

3. Tilføj kunden i feltet til højre eller opret eventuelt kunden herigennem

4. Gem aftalen ved at trykke Opret tid

Ved online booking skal kunden booke via din forretnings bookinglink, som du finder under Indstillinger -> Online booking -> Bookingside - Direkte link. Herefter skal de vælge minimum én service samt en behandler og tidspunkt for behandlingen. Når kunden har gennemført bookingen, vil den automatisk blive vist i din kalender i Planway.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com