Taal instellingen

Over het aanpassen van de taal van het portaal en e-mail

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel beschrijft hoe de taal wordt bepaald in de verschillende sites / services en e-mails van Signhost. Tevens leer je hoe je de taal kunt wijzigen.

• Hoe verander ik de taal van de e-mail met het ondertekenverzoek?
    - In de nieuwe transactie in het portaal, zie onderstaand screenshot:

• Waardoor wordt de taal bepaald van de onderteken-viewer?
    - De taal van de browser.

• Wanneer ik een nieuwe gebruiker aanmaak in het portaal. Wat is de taal van de e-mail uitnodiging?
    - De taal van de uitnodiging is gelijk aan de taal in het portaal van de ingelogde gebruiker die de nieuwe gebruiker heeft aangemaakt.

• Waar wordt de taal ingesteld van de transactie bon?
    - Signhost kan deze taal voor je instellen. Standaard staat deze op Nederlands

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com.