Instellingen pagina

Persoonlijke instellingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de instellingen pagina kun je jouw persoonlijke portaalinstellingen wijzigen.

Deze instellingen gelden alleen voor je eigen account!

Lees het onderstaande artikel of volg de tour:

Persoonlijke info

Hier kun je jouw naam, taal en tijdzone wijzigen.

Jouw gebruikersnaam (e-mail) kan alleen worden gewijzigd op de pagina voor gebruikersbeheer door een portaalbeheerder.

Lees hier meer over onze taalopties.

Standaard opties

Hier kun je de standaardinstellingen instellen die op elke nieuwe transactie worden toegepast.

E-mail document als bijlage

Nadat alle ondertekenaars het document hebben ondertekend, stuurt Signhost een bevestigingsmail met de ondertekende PDF die via een URL kan worden gedownload. Door te kiezen voor de optie document versturen als bijlage zal de PDF ook als bijlage aan de e-mail worden toegevoegd. Let op! Als het bestand groter is dan 10MB kan de mail met bijlage niet verstuurd worden.

Standaard authenticatiemethode

Deze optie geeft de mogelijkheid een voorkeursauthenticatiemethode in te stellen zodat op het scherm nieuwe transactie deze methode standaard aan staat.

Standaard verificatiemethode

Dit zal een voorkeursverificatiemethode laden op het scherm nieuwe transactie, waardoor je een klik bespaart!

Stuur ondertekenverzoek standaard op volgorde

Als je kiest voor deze optie zullen de uitnodigingen aan de ondertekenaars één voor één worden verstuurd, bijvoorbeeld: eerst naar ondertekenaar 1 en wanneer deze het process succesvol heeft doorlopen naar ondertekenaar 2.

Stuur het tekenverzoek standaard op uitnodiging

Bij het aanzetten van deze optie sturen we de tekenlink per e-mail. Wanneer deze is uitgeschakeld, gebruiken we de handtekening op locatie, zodat je de link zelf kunt distribueren.

Terugkeer URL

De terugkeer URL waar de ondertekenaars naartoe gaan na afloop van het proces. https:// is verplicht!

We zullen ook een parameter toevoegen zodat uw website kan weten of een ondertekenaar bijvoorbeeld heeft getekend of afgekeurd. Lees er hier meer over.

Standaard transactie geldigheidsduur in dagen

Met deze instelling kun je de standaard geldigheidsduur van de transactie wijzigen, elke instelling tussen 1 en 90 dagen is toegestaan. Na het gekozen aantal dagen zal de transactie vervallen en zullen de documenten worden verwijderd.

Standaard herinneringsinterval in dagen

Met deze instelling bepaal je wat de herinneringsinterval is totdat een ondertekenaar heeft getekend of de transactie is verlopen.

Let op! De herinneringsinterval kan niet groter zijn dan geldigheidsduur

Standaard e-mailbericht

Uw bericht wordt vooraf ingevuld wanneer een nieuwe transactie wordt aangemaakt.

Standaard introductietekst

Deze tekst is zichtbaar na het openen van de tekenlink en na het lezen van het (de) document(en)

Lees hier meer.

Usertokens

Usertokens kunnen worden gebruikt om ondertekenaars uit te nodigen en statussen te zien in andere toepassingen en tools, en zo onze portal te omzeilen. Een usertoken wordt ook gebruikt om het Signhost account to koppelen aan onze app. Behandel ze als wachtwoorden!

Lees hier meer over user tokens.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com